HANNÄS FÖRSKOLA

den lilla förskolan mitt i byn

Vår vision

Vår vision utgår från ett hälsosamt tänkande. De hörnstenar som vi bygger vår förskola på är kost, miljöansvar, utomhuspedagogik och hälsa. Vår vision handlar om att skapa ett samhälle för våra barn som ger förutsättningar för ett gott liv med god livskvalitet och hälsa. Vi ser det hälsosamma tankesättet som en kompass i verksamheten; det anger en rikting men det är upp till personal och barn att visa vägen.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att barnen får näringsrik och bra mat. Därför har vi en egen matpedagog som lagar all mat från grunden. Barnen serveras endast svenskt kött vid måltiderna. Vid frukostar och mellanmål serveras barnen ekologiska produkter såsom: mjölk, bregott, naturell yoghurt, bananer, apelsiner och äpplen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)